Slider_marketing

Mariette Neumann

Managing Director at KCS Marketing

Jose heeft regelmatig en met groot plezier telefonische acquisitie voor verschillende klanten gedaan. Ze is niet bang om de telefoon op te pakken, is vriendelijk, beleefd en geduldig, maar zeer zeker ook doortastend en aanhoudend waardoor het haar elke keer weer lukt om met een glimlach een afspraak te maken. Voor telefonische acquisitie heb je talent nodig en Jose blijkt een toptalent te zijn!

Jan Maarten Hensel

Directeur at Hensel Interim Management ( HIM)

José Strating is nauwkeurig en professioneel. In de afspraken die wij hebben gemaakt hebben wij dat uit eigen ervaring kunnen constateren. Daarnaast pakt José in het werk snel de draad op en voelt commercieel en markttechnisch aan, waar zaken naar toe moeten. Wij hebben een plezierige samenwerking met José die bovenal zeer succesvol is.

Jeroen Melchers

no cure no pay – inkoopadviseur ABM-Advies

José is een betrokken en resultaatgericht op het gebied van telefonische acquisitie. Haar open en eerlijke manier van communiceren maakt haar tot een prettige partner. José heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en neemt haar taken serieus. In de korte tijd die ik met José samenwerk heeft ze voor ABM-Advies al een aantal concrete afspraken kunnen maken

Ivonne Meeuwsen

Auteur en organisator van Symposia

José heeft voor het Symposium ‘Wat wél werkt!’ een deel van de telefonische acquisitie gedaan. Daarbij valt op dat ze niet alleen zich heel snel weet in te lezen in de inhoud, maar ook de juiste toon weet te pakken. Haar meerwaarde is dat ze niet alleen de directe verkoop heel goed doet, maar vooral ook alert is op kansen en mogelijkheden die je als ‘bijvangst’ kunt betitelen. Ik ga zeker vaker met haar werken!

Bob de Vilder

Chief Marketing Officer at Camelot Europe

De afgelopen jaren hebben wij altijd een beroep kunnen doen op de flexibiliteit en betrokkenheid van José. Van het snel verzorgen van een mailing, het opschonen van een database, tot het nú regelen van een evenementen lokatie, SOS José regelt het. Erg fijn om als ondernemer achter de hand te hebben!